Coverbilde_oslo city_1920x580_1

Sayso blir Nikita Hair

Velkommen til åpningsfest med gratis goodiebags* og mange gode tilbud torsdag 11. august kl.10.00!

Sayso i 1. etasje blir Nikita i 1. etasje torsdag 11. august. Vi er de samme dyktige frisørene og vi tilbyr den samme gode kundeopplevelsen.

Hos oss får du det du har behov for uansett alder, mye eller lite hår, langt eller kort hår; om det er den gode hodebunnsmassasje, en enkel klipp, en trendy klipp, en ny farge, striper, oppfriskning av eksisterende farge, oppsett, eller en enkel styling til festivalen. Vi er opptatt av at du skal få en god frisøropplevelse og en frisyre som passer akkurat deg!

Vi fører merkevarer fra bl. a: Eleni & Chris, Voke, Roam, K18, Kevin Murphy, Redken, Sebastian, GHD, Moroccanoil, Eimi, Renati, SP og Wella.

På åpningsdagen torsdag 11. august får alle som booker en time hos oss en gratis goodiebag* med gavekort til en verdi av 100,- og kvalitetsprodukter fra en av våre samarbeidspartnere (så langt lageret rekker). Det blir god stemning, DJ og enkel servering fra 10.00 og utover. Så her håper vi flest mulig tar turen innom!

Våre tilbud i åpningsukene:

  1. *Gratis goodiebag til de første 100 som booker time hos oss
  2. OC Club: Gratis 20 minutter lett styling på åpningsdagen – drop-in
  3. OC Club: -30% på hele shopen og alle merkevarer torsdag 11. august til lørdag 13. august
  4. OC Club: Farge, klipp og kur til kun 1799,- fra 11. – 31. august (tillegg for langt hår kr 300,- / striper kr 200,-)

Du er velkommen til å booke time hos oss allerede nå hos Nikita i 1 etasje eller i vår bookingløsning www.nikita.no/bestill-time. Velg behandlingen OC Club: Klipp-farge-kur fra 1799,-* (tilbudet er kun gyldig i perioden 11. – 31. aug og du må være OC Club medlem).

Vi gleder oss og ønsker både nye og eksisterende kunder velkommen til oss for en god frisøropplevelse!

Team Nikita 1. etasje,
Sandra, Susan J, Natalie, Melek, Nuch og Jane