Mote

Vita

Velkommen til VITA, Norges største kjede innen skjønnhet og velvære!

Damene på VITA Oslo City har full kontroll og oversikt over det du lurer på eller leter etter innen make-up, hudpleie, hårpleie, helsekost og parfyme!

Vi står klare til å hjelpe deg som søker gode råd, inspirasjon og gode produkter innen skjønnhet, helse og velvære og vil tilfredsstille dette via fokus på god service, høy faglig kompetanse og kjente merkevarer til lave priser.

Hos oss finner du mange av de exclusive merkene!

I make-up avdelingen finner du mascara, øyenskygge, leppestift og neglelakk. Til hud har vi dagkremer, nattkremer, rens, masker, oljer og solpleie innen mange kjente og gode merker. Vi kan også tilby shampoo, balsam, hårkurer og hårfarge. Innen kroppspleie kan du velge fra vårt utvalg av bodylotion, selvbruning, såper, håndkremer, deodoranter og flere spesialprodukter.

I vår butikk finner også menn det de trenger innen hudpleie, hudkremer, dusjsåpe, barberhøvler og aftershave for alle typer hud. Våre kjente merker som Gillette, Bulldog og flere gjør at vi er destinasjon nummer en innen hudpleie, hårstyling og barbering for menn.

E-mail: exclusiveoslocity.vita1135@vita.no

Velkommen til oss på VITA for gode råd, trygg veiledning og en trivelig handel!

 

Vita_2

VITA

close iconStengt
hours
GODE TILBUD

12/04/21 - 24/04/21

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Change
Stengt

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!