Tjenester

Mister Minit

Like ved utgangen til Vaterlandspassasjen finner du nøkkelsliper, skomaker og veskereparatør. Spør Mister Fiks!

Skoreparasjoner. Mens du venter, hæler vi og såler om, syr, lester og alt annet som hører til skoservice.

Nøkkelservice. Hos MISTER MINIT kan vi kopiere stort sett alle nøkler som fins. Vi har dessuten det meste av nøkkeltilbehør, låser med mer som vi vet kundene våre etterspør. Helt enkelt «nøkkelen til suksess».
Vi har nøkler til: *Hus *Bil *Båt *Hytte *MC *Sykkel *Moped *Campingvogn *Bod *Møbler

Kom innom MISTER MINIT, så hjelper vi deg med enkle klokkeservicetjenester som å bytte batterier eller armbåndeller andra utskiftingstjenester som trengs for klokken din. Vi gir alltid garanti på utført arbeid!

Gravering. Hos MISTER MINIT kan du bestille alt fra standarisert dørskilt med navnet ditt på, til individuell gravering av billderammer, ringer eller pokaler. Kom bare innom din nærmeste MISTER MINIT for å se vårt utvalg av skilt og rådfør deg med personalet vårt om de graveringstjenestene du etterspør.

Vi kan tilby deg skilt etter mål i messing, aluminium, akryl, tre og mye annet. Vi kan lasergravere din iPhone eller iPod. Har du et fint motiv du vil gravere, kan vi sikkert ordne det også.

Stempler. Individuelle, standardiserte, lange, tykke, store eller smale – alle former for stempler finner du hos din MISTER MINIT. Vil du f.eks. ha bedriftens logo eller navn på stempelet, tar du filen med på en minnepinne eller sender den på e-post, så produserer vi stempeldynen og sender den direkte til deg eller til butikk en for avhenting.

Skopleie. Som profesjonelle skomakere sørger vi for å jobbe med de beste skopleieproduktene, derfor har vi laget en egen serie med produkter som vi selv synes er passende for vår og kundens bruk. Istedenfor å lete etter ulike merker som konkurrerer med hverandre i pris og kvalitet, la vi drøye 50 års erfaring inn i forpakninger med MISTER MINIT-logo for å gjøre det hele enkelt!

E-mail:oc@misterminit.no
Brands: Mister Minit, JMA, Silca, Kiwi, Vibram, Abus, Maxwell, Energizer, Renata, Maxus, YKK

Velkommen innom oss i underetasjen! 

Save Icon selectedSave Icon
Mister Minit

Mister Minit

close iconStengt
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER