Mote

Meny

En av Oslos beste matbutikker plassert midt i smørøyet av Oslo sentrum. I vår ferskvaredisk har vi egne kokker og butikkslaktere, som både produserer ferdigretter og gir deg råd og tips til kjøkkenet.
Ut mot fellesarealet til senteret finner du vår lunsjdisk med byens beste baguetter, og nystekte lapper som vi steker der og da.
Vi har egen Street Food gate med tacobar der du får laget tacoen foran deg med de spennende produktene fra Sticky Fingers, inspirert av det genuine meksikanske kjøkken og hippe trender fra gatebildet i Southern California.
Pronto Pizza, pizza-on-the-go eller ta med hjem i pizzaesken. Uansett, så får du nystekt steinovnsbakt pizza rett i hånda; velg mellom flere forskjellige typer.
Sushi Take, en sushibar i butikken der du får dagsfersk sushi av våre egne sushikokker.

Vår bakeriavdeling kan friste med butikkstekte brød og småvarer, og ble kåret til årets bakeriavdeling innad i Meny i 2019. Her kan du også få bestilt kaker til spesielle anledninger, enten gjennom vårt konditori på meny.no eller snakk med vår betjening (bestillingsfrist kl. 12 dagen før).

I butikken finner du et stort utvalg av økologiske varer til riktige priser, samt et stort utvalg av Fairtradeprodukter som kaffe, sukker, øl, brus, bomullspads, juice, bananer, ris, riskaker, te, kakao og sjokolade. I tillegg til kjente merkevarer har butikken også et stort utvalg av våre egne merker, som First Price, Eldorado og Jacobs utvalgte.

Velkommen til oss i underetasjen! 

Save Icon selectedSave Icon
Meny

Meny

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Morris
Åpen
Rituals
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!