Jente med svart kjole og brunt hår.

Den lille sorte

«Den lille sorte» går aldri av moten, og med disse enkle stilgrepene kan du bruke favorittkjolen igjen og igjen i desember.

Opprinnelig ble «den lille sorte» lansert i 1926 av Coco Chanel, som en knekort og elegant kjolevariant. I dag strekker begrepet seg til de fleste sorte kjolevarianter, og kanskje har du allerede en slik i klesskapet ditt.

Ved å bytte ut tilbehøret til kjolen, i stedet for nye kjoler til hver fest, skaper du flere stiler som ikke går så hardt utover lommeboka. Her får du inspirasjon til tre festantrekk som garantert vil slå an på sesongens fester.

Skinnende glamour

Er det én gang det er lov å kjøre på med glitter og glam er det vel i desember. Julehøytiden byr på en haug festligheter fra julebord til nyttårsfest, og ved å inkludere noen skinnende og glamorøse detaljer til den klassiske, sorte kjolen får du et fantastisk og moteriktig antrekk.

Tips: Paljetter pynter opp ethvert antrekk og slår aldri feil til julefesten. Velg en veske eller hårspenner med paljetter til årets fest!

Collage av en glamorøs stil.

Klassisk med rødt

Rødt er både kjærlighetens og julens farge, og en sikker vinner i desember. Velg deg ut noen accessoirer til antrekket i en julerød eller vinrød tone, men husk å balansere – less is more. Vi anbefaler å velge sentrale deler ved antrekket, som eksempelvis hårbøyle, veske og leppestift i en knallrød farge. Det piffer opp antrekket det lille ekstra!

Tips: Velur er et stoff som veldig mange kler og som gjør de fleste antrekk elegante.

Den lille sorte i en klassisk variant.

Avslappet cool

Ikke alle fester har en like pyntet dresscode, og noen ganger er det deilig å kunne tone ned antrekket for en litt mer komfortabel kveld. Til en julebrunsj eller et uformelt julebord kan du velge tilbehør i dusere toner, gå for lavere hæler på skoene og velge minimalistiske smykker for en mer avslappet stil.

Tips: Topp antrekket med en deilig genser eller cardigan i ullmiks. Det er en superenkel måte å tone ned antrekket på, samtidig som du holder varmen hele kvelden.

Callage av en casual stil.