Vita

Shop visual Vita

Retailer logo Vita
Vis på kart

Åpningstider

Man - fre 10 - 22 / lør 10 - 20

Kontakt

22173332

Hjemmeside

Butikk Vita

Velkommen til VITA, Norges største kjede innen skjønnhet og velvære!

Damene på VITA Oslo City har full kontroll og oversikt over det du lurer på eller leter etter innen make-up, hudpleie, hårpleie, helsekost og parfyme!

Vi står klare til å hjelpe deg som søker gode råd, inspirasjon og gode produkter innen skjønnhet, helse og velvære og vil tilfredsstille dette via fokus på god service, høy faglig kompetanse og kjente merkevarer til lave priser. 

Hos oss finner du mange av de exclusive merkene!

I make-up avdelingen finner du mascara, øyenskygge, leppestift og neglelakk. Til hud har vi dagkremer, nattkremer, rens, masker, oljer og solpleie innen mange kjente og gode merker. Vi kan også tilby shampoo, balsam, hårkurer og hårfarge. Innen kroppspleie kan du velge fra vårt utvalg av bodylotion, selvbruning, såper, håndkremer, deodoranter og flere spesialprodukter.

I vår butikk finner også menn det de trenger innen hudpleie, hudkremer, dusjsåpe, barberhøvler og aftershave for alle typer hud. Våre kjente merker som Gillette, Bulldog og flere gjør at vi er destinasjon nummer en innen hudpleie, hårstyling og barbering for menn.


Velkommen til oss på VITA for gode råd, trygg veiledning og en trivelig handel!

E-mail: exclusiveoslocity.vita1135@vita.no

Deals and News Vita

Andre butikker som selger varer og produkter for

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Mandag - fredag 10 - 22. Lørdag 10 - 20

Phone : +47 815 44 033
> Kontakt oss

Top