Party Land

Shop visual Party Land

Retailer logo Party Land
Vis på kart

Åpningstider

Man - fre 10 - 22 / lør 10 - 20
  • Party Land på sosiale nettverk :

Butikk Party Land

Den første Party Land butikken åpnet 1984 i Philadelphia av Brian Feller og Todd Potter, og har vært en franchisekjede siden 1986 i Philadelphia.


I dag er Party Land verdens største internasjonale detaljhandelskjede for festtilbehør, og det er alltid en åpen Party Land-butikk et sted på jorden. I sortimentet finner du hatter, dekorasjoner, tallerkener, krus, konfetti, pinjatas, heliumballonger og mer. Med andre ord har vi alt du trenger for å feire en fest som dåp, bryllup, barnebursdag etc. Temafester blir stadig mer populære både til som privatfest og bedriftsarrangementer.

Du finner Party Land butikker i USA, Canada, Venezuela, Mexico, Den dominikanske republikk, St. Lucia, England, Skottland, Nord-Irland, Sør-Irland, Sør-Afrika, Portugal, Italia, Hellas, Spania, Tyskland, India, Saudi-Arabia, Kuwait, Singapore, Australia og siden 2006 også i Sverige nå i Danmark og Norge.

E-mail: partyland.norway@gmail.com

Vi har leie av heliumtuber og slush-maskiner, røde løpere og hvis det er en stor bestilling, kommer vi til deg og ordne ballongbestilling på stedet.

Deals and News Party Land

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Mandag - fredag 10 - 22. Lørdag 10 - 20

Phone : +47 815 44 033
> Kontakt oss

Top