Meny

Shop visual Meny

Retailer logo Meny
Vis på kart

Åpningstider

Meny reåpner sin butikk 24. oktober Man - fre 9 - 22  /  Lør 9 - 20

Kontakt

23159300

Hjemmeside

Butikk Meny

En av Oslos beste matbutikker og Oslo sentrums eneste fullsortiments butikk. Har egne kokker og butikkslaktere, som både produserer ferdigretter og gir deg råd og tips til kjøkkenet.

Meny Oslo City har en egen lunsjdisk med ferske baguetter og et bredt utvalg av økologiske varer. Her finner du økologiske varer til riktige priser, samt et stort utvalg av Fairtradeprodukter som kaffe, sukker, øl, brus, bomullspads, juice, bananer, ris, riskaker, te, kakao og sjokolade.

I tillegg til kjente merkevarer har butikken også et stort utvalg av egne merker, som First Price, Eldorado og Jacobs utvalgte.

Bakeriavdeling med et stort utvalg av kaker som kan bestilles fra vår konditor (bestillingsfrist kl. 14 dagen før). Her får du kaker til enhver anledning og smak, kom innom å snakk med vår betjening eller ring oss. Kom også innom å prøv vår egen ostekake (kanskje byens beste?), som lages av våre ansatte (selges kun fredag og lørdag).

For morgenfugler er det «frokoståpnet» fra kl 8.00 (gjelder utsalg ut mot fellesareal til senter, øvrig butikklokale åpner kl. 09.00.

Meny Oslo City har “Bank i butikk” med mulighet for innskudd, girobetalinger, regningsbetaling og uttak for kunder fra Postbanken, DnB og Sparebank 1 Kvinnherad.

Kjøtt-, delikatesse-, ost-, varmeretter- og fiskedisken på Meny Oslo City er hele 19,8 meter – lengden er sjekket.  Noe for alle her! Velkommen til fersk shopping:)

E-mail: butikksjef.oslocity@ngbutikk.net

Deals and News Meny

Andre butikker som selger varer og produkter for

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Mandag - fredag 10 - 22. Lørdag 10 - 20

Phone : +47 815 44 033
> Kontakt oss

Top