titleNewsletter.newsletter

Butikk Lindex

Vis på kart

Kontakt

23652030

Din butikk for Helse og Skjønnhet Lindex på Oslo City

Lindex tilbyr et bredt sortiment med flere motekonsepter innen dame- og barneklær og undertøy, samt kosmetikk og hudpleie. Det som kjennetegner Lindex’ mote er god passform, kvalitet, høy prisverdi med rett motefølelse som er produsert på en bærekraftig og ansvarsfull måte. Lindex lanserer Re:Design – en kolleksjon med eksklusivt ’oppsirkulerte’ produkter

Vår mote skal inspirere og vi vil at kunden skal finne noe hos oss for alle anledninger i livet. Det skal være enkelt å handle og kombinere våre ulike plagg, alt for at man som kunde skal finne produkter som passer sin personlighet, stil og behov.

Vår mote har en tydelig skandinavisk arv som innvirker på designen av våre plagg, og gjør oss unike som internasjonalt moteforetak.

Lindex Oslo City har undertøys/strømpeavd. i 1. og dame-/barneavd. med interiør som gleder i 2. etasje. Inngang i egen glassdør (svingdør) til venstre ved hovedinngangen.

E-mail: store.manager223@lindex.se

Brands: Holly & white, Isadora, Loreal, Maybelline, maxfactor, Lumene, Depend, Nivea, Essie, Piz Buin, Ella M, SoU, Sloggi, Triumph

Våre andre butikker Helse og Skjønnhet

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Mandag - fredag 10 - 22. Lørdag 10 - 20

Phone : +47 815 44 033
> Kontakt oss

Top