KappAhl

Shop visual KappAhl

Retailer logo KappAhl
Vis på kart

Kontakt

41466919
  • KappAhl på sosiale nettverk :
Andre butikker som selger varer og produkter for

Butikk KappAhl

KappAhl tilbyr inspirerende klær for dame,herre og barn til gode priser. Hver uke får vi nye varer og kolleksjoner med sesongens mote til hverdag og fest. I tillegg finner du tilhørende accessories som vesker, belter og bijouteri. Alle plagg er formgitt av våre egne designere.

KappAhl har egne merkevarer som den klassiske kolleksjonen Hampton Republic 27 til dame og herre, XLNT,Creem og shape up undertøy til dame, denim 1953 til dame og herre. Til barn: Newbie, Kaxs, WOXO og LAB jeans.

I 1999 ble KappAhl som første motekjede i verden miljøsertifisert, og i dag er cirka 18% av våre produkter miljømerket. KappAhls forretningsidé er å tilby prisgunstig mote til mange. At en vare er ”verdt prisen” handler like mye om at du skal være fornøyd med KappAhl som selskap. Hele prosessen fra design, produksjon, transport og lager til butikk – skal preges av et bærekraftig helhetssyn. Vårt ansvar gjelder både mennesker og miljø, og tar utgangspunkt i vår bærekraftsvisjon: Les mer om future / friendly / fashion by KappAhl – link.
KappAhl ble etablert i 1953 i Sverige og er en ledende motekjede med 400 butikker og 4500 medarbeidere i Sverige, Norge, Finland, Polen og Tsjekkia.

Kappahl Oslo City er Kappahl flagship store!

E-mail:342all@kappahl.com

Brands: Newbie, Hampton, XLNT, Rükiie, Creem, Kaxs

Deals and News KappAhl

Andre butikker som selger varer og produkter for

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Mandag - fredag 10 - 22. Lørdag 10 - 20

Phone : +47 815 44 033
> Kontakt oss

Top