Vi elsker sneakers!

Nyheter04/06/2019

De er knalltøffe og supergode på føttene. De fungerer like fint til bukse og shorts som til skjørt og kjole. Utvalget er stort – både til han, henne og junior. Finn ditt neste sneakerspar hos oss!

Rydd plass i gangen til et par eller to av sesongens supertrendy sneakers. Utvalget er så stort at det er vanskelig kun å bestemme seg for én favoritt. Velg mellom hvite, flerfargede eller et par i en knallsterk farge. Og ikke minst, velg mellom de med en klassisk flat såle eller et par med en skikkelig chunky såle.

Klassiske og chunky sneakers henne

Du har helt sikkert sett mange chunky sneakers der ute allerede. Statement-sneakersene med den kraftige sålen er virkelig i trendbildet denne sesongen – og utvalget er stort. Ønsker du deg et par nye mer klassiske sneakers, er også disse skoene sentrale i motebildet og det finnes mange varianter å velge mellom.

Bilde av sorte og hvite sko til dame

Bilder fra Dna Shoes Oslo City, @dnaoslocity.

Klassiske og chunky sneakers til han

Sneakers er utrolig anvendelige. De komfortable skoene passer like godt til bukser, shorts og hettegenser som til dress og blazer. Sikre deg det kuleste paret før favorittene forsvinner fra butikkhyllene.

Bilde av sorte sko til herre

Bilde fra Grensen Sko Oslo City, @grensenskooslocity og Volt Oslo City, @voltoslocity.

Sneakers til de minste

Små føtter fortjener gode sko. Sneakers er lette på foten, samtidig som de er tøffe å se på. De finnes i herlige farger og tøffe mønster.

Bilde av blå og rosa sko til barn

Bilder fra Din Sko, @dinsko. 

Av Oslo City

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Mandag - fredag 10 - 22. Lørdag 10 - 20

Phone : +47 815 44 033
> Kontakt oss

Top