Velkommen til Fall Fashion på Oslo City!

Events11/09/2019

16.–21. september er det Fall Fashion-dager på Oslo City hele uken. Senteret er fullstappet med høstens nyheter og must-haves, og vi inviterer til gjenbruksmarked lørdag 21. september.

Det bugner av freshe høstnyheter

Høsten er endelig her, og hvem har vel ikke gledet seg til høstnyhetene er å finne i butikk. Nå kan du inspireres i alle våre butikker, uansett om du skal handle behagelige basisvarer eller røffe accessoirer. Velg deg ut noen statement-plagg eller gå for basisprodukter som kan brukes igjen og igjen, og som passer til alt. Vi digger mote, og vi elsker gjenbruk! Ved å kombinere de to og handle smartere, gjør man godt både for seg selv og verden. Les mer om å velge smarte basisplagg for damer her, og herrer her.

Christina Fraas og Team Act For Good

Under Fall Fashion inviterer vi til gjenbruksmarked med gjenbruksdronning Christina Fraas. Hun har samlet sammen sin egne Team Act For Good-gjeng som skal utfordre Oslo City på miljø og bærekraft. Christina vil sammen med Team Act For Good dele snille shoppingtips og inspirere til shoppingvaner for en bedre fremtid, og har med seg fantastiske bruktskatter til gjenbruksmarkedet på Oslo City lørdag 21. september kl. 13–17.  

Under eventet kommer også Oslo Raw som har med seg økologiske og naturlige produkter som er en smaksfest for både ganen og kroppen. Dette gleder vi oss til!

Les mer om eventet og meld deg på her.

Av Oslo City

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Mandag - fredag 10 - 22. Lørdag 10 - 20

Phone : +47 815 44 033
> Kontakt oss

Top