Singles Day på Oslo City

Events05/11/2019

11.11 feirer vi Singles Day på Oslo City med goodiebags, gavekort, Christina Fraas & Happn, og live podcast med Jannecke Weeden og Henrik Thodesen.

Find love in your favourite shopping place! 11. november feirer vi de single på Oslo City. Singles Day er opprinnelig Asias svar på Valentines, og handler om å feire stoltheten over å være singel. På kinesisk heter dagen Guanggun Jie. Hurra! 

Happn og live Podcast med Bagateller kl. 19

På Oslo City inviterer vi til masse happenings, DJ, utdeling av kule handlenett, popcorn og forfriskninger, samt live podcast av Bagateller. Podcasten med Jannecke Weeden og Henrik Thodesen tar opp både små og store problemer i livet: fra småirriterende mennesker til store, kompliserte dilemmaer. Dagens gjest er Christina Fraas fra @Kirsebaerhagen, som på forhånd har testet ut datingappen Happn. Dette kan ikke bli annet enn god stemning og bra underholdning!

Vil du være gjest på live-podden kl. 19? Meld deg på Facebook-arrangementet vårt her!

PS! Husk å være tidlig ute for å sikre deg en god plass.

Goodiebags med gavekort

På dagen deler vi ut goodiebags til våre flotte kunder. I 11 av goodiebagsene finner du i tillegg gavekort på kr 1111! I alle våre butikker finner du gode deals som gjelder kun denne dagen. Vi håper på å se deg!

Velkommen til Oslo City 11.11!

Av Oslo City

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Mandag - fredag 10 - 22. Lørdag 10 - 20

Phone : +47 815 44 033
> Kontakt oss

Top