Rituals åpner flagship-store på Oslo City

Nyheter22/03/2019

Den nederlandske helse- og velværeyndlingen Rituals åpner 11. april, og inviterer samtidig til åpningsfest med goodiebags, gavekort og gode tilbud som varer gjennom hele helgen.

Rituals Cosmetics startet i 2000, og filosofien er tuftet på «tanken om at man kan gjøre daglige rutiner om til mer meningsfulle øyeblikk, hvis man bare bremser ned og er litt mer oppmerksomme på de små tingene». I dag finnes Rituals i 27 land, og har over 750 butikker over hele verden.

I den nye butikken som åpnes på Oslo City vil du finne en unik kombinasjon av hudpleie, kroppsprodukter, make-up og artikler til hjemmet, basert på en herlig miks av moderne teknologi og gamle tradisjoner og ritualer fra fjerne Østen. Resultatet er eksklusive, men rimelige produkter som gjør daglige rutiner til betydningsfulle ritualer.

Bilde av inngangen til Rituals Skien

Åpningsfest 11. april kl. 10

Rituals inviterer til en åpningsfest med tilbud, gavekort og goodiebags. På åpningsdagen 11. april får de første 100 handlende kundene en herlig goodiebag fylt med avslappende produkter fra butikken.  

Flere åpningstilbud
Fra 11. – 14. april får du det populære dusjskummet fra Rituals til bare 55 kr (ordinær pris 95 kr). I tillegg får alle som handler for 450 kr eller mer et gavekort på 200 kr ut åpningshelgen.

Bilde av dusjsåpe fra Rituals

Velkommen til Rituals Oslo City!

Av Oslo City

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Mandag - fredag 10 - 22. Lørdag 10 - 20

Phone : +47 815 44 033
> Kontakt oss

Top