Pop up-marked med Tise på Oslo City!

Nyheter07/08/2019

Lørdag 17. august inviterer vi og Tise til stort gjenbruksmarked med gode priser på Oslo City. Ta med deg gjengen og kom innom!

Kjøp skatter fra garderoben til håndplukkede Tisere

Vi får besøk av nøye utvalgte Tisere, som setter opp et pop up-marked med sine vakreste gjenbruksskatter. Ta med deg gjengen og kom innom for en hyggelig og miljøvennlig handel!

Vil du få sjansen til å selge din garderobe? Send en mail med en kort beskrivelse av deg selv til event@tise.com, så kanskje du blir en av de heldige utvalgte. Frist for påmelding er søndag 11. august. De utvalgte får beskjed mandag 12. august.

Les mer om eventet HER

Bli inspirert av Ylva fra Power Ladies

Yrja Oftedahl er blogger og podcaster i programmet Power Ladies. Hun er lidenskapelig opptatt av vitenskap og teknologi, og brenner stort for fremtiden. Hun kommer på pop up-marked og tar med seg skatter fra egen garderobe, og håper å inspirere flere med sine ideer om en grønnere motehverdag. 

Få det reparert, i stedet for å kaste!

På gjenbruksmarkedet vil det være stand med Ararat Skredder. Her kan du få fikset ødelagte klær og glidelåser, freshe opp bomber-jakka eller vesken din. Stikk innom og få tips og råd om hvordan du kan fikse små detaljer på tekstilene dine selv. 

Attention to detail – kjøp fairtrade

ATD Design, eller Attention to detail, kommer med sine produkter av fairtrade smykker, clutch, armbånd, og veskestropper. Veskestroppene er håndlaget i Colombia av the Wayuu Tribe, hvor avanserte tradisjoner går i arv. Stroppene kan festes til gamle vesker og gi de et helt nytt, og fresht preg!


Vi håper vi ser deg. Velkommen!

Av Oslo City

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Mandag - fredag 10 - 22. Lørdag 10 - 20

Phone : +47 815 44 033
> Kontakt oss

Top