På bikinijakt? Her får du 4 gode tips!

Nyheter23/05/2019

Nadia hos Change Oslo City gir deg de beste tipsene til hvordan du finner en bikini som sitter perfekt.

Sommeren er rett rundt hjørnet, og tiden er inne for å finne det ultimate badetøyet for 2019. Her får du noen gode tips fra butikksjef hos Change, Nadia Sheikh. Og kanskje finner du noe du liker?

  1. Få hjelp til å finne dine mål

Change hjelper deg med å finne dine eksakte mål. Da slipper du å prøve en haug ulike bikinier som ikke sitter riktig. Få god hjelp med en gang så kjøpsopplevelsen blir hyggeligere. Vi vet alle hvor slitsomt og umotiverende det er å prøve bikinier som ikke passer. 

Fire ulike bikinitopper i sort, rød og blomstret

Noe for de fleste: Hos Change finner du overdeler i over 100 størrelser. Her ser du modellene Baltimore, Swim Classic og Vista. Bilder fra Change.com/no

  1. Tilpass din fasong

Det finnes mange ulike kroppsfasonger, og forenklet sett kan vi dele de inn i fire kategorier – timeglass, eplefasong, pærefasong og søyleform. Kanskje har du noe du ønsker å fremheve litt ekstra, eller noe som helst skulle fått en forminskende effekt. Change har mange modeller som både forstørrer og forminsker, støtter og fremhever.

  1. Velg farge og mønster du er komfortabel med

På Change finner du bikinier og badedrakter i både helsorte, blomstrete og fargerike modeller. Noen ønsker mange detaljer, blonder, rysjeeffekter og mønster, mens andre helst vil ha badetøyet så enkelt som mulig. 

  1. Tilbehør kan gi deg det «lille ekstra»

Velg lekre og eksklusive plagg til å dekke over til bikinien på vei til og fra stranden i sommer. Du finner både sjal, tunikaer og strandkjoler hos Change.

Av Oslo City

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Mandag - fredag 10 - 22. Lørdag 10 - 20

Phone : +47 815 44 033
> Kontakt oss

Top