Julens makeup-trender hos MAC

Få stilen12/12/2018

MAC gir deg sesongens beste makeup-tips med den nye kolleksjonen Shiny Pretty Things, og viser deg sine absolutte bestselgere i butikk.

MAC tilbyr makeup for alle. Uansett tone eller alder skal du finne produkter som passer for akkurat deg. Mottoet deres – All ages, races and genders, understreker nettopp det. Kanskje er de mest kjent for sine myke leppestifter og skygger i alle regnbuens farger, men tilbyr også alt du trenger av makeup. Vi har snakket med Senior Event Artist hos MAC Cosmetics, Sara Holby som gir deg sine beste makeup-tips til julesesongen!

Senior Event Artist hos MAC Cosmetics viser frem lip kits fra årets julekolleksjon, Shiny Pretty Things. 

Shiny Pretty Things

Kolleksjonen kommer med nydelige produkter av glosser, leppestifter, skygger, shimmer og børster. I tillegg kan du få tak i lekre gavesett som gir deg stor verdi for pengene.

Shiny Pretty Things Brush Party: Advanced Eyes hos MAC Oslo City kr. 475. 

– Shiny Pretty Things-kolleksjonen har noe for alle. Både når det kommer til tekstur og farger. Mine favorittprodukter fra kolleksjonene r nok enkeltskyggene Shiny Pretty Shadow, og leppestiftsettene.  

I årets kolleksjon finner du to øyenskyggepaletter og enkeltskyggen i 5 ulike glitterfarger.

– Gavesettene er også svært populære. Dette er sett som folk har ventet på lenge. Børstesettene får vi for første gang i løpet av året, mens leppestift-settet med 6 ulike fullstørrelses favorittfarger også er veldig populært, forteller Sara Holby, Senior Event Artist hos MAC Cosmetics.

Shiny Pretty Things Sweet Assortment: Liptensity hos MAC Oslo City kr. 695. 

Julens trender

Shimmer og glitter dominerer julebordsesongen, mens rødt, oransje og kobber har vært en stor trend i høst. Her er også enkeltskyggene fra den nye kolleksjonen populære. De har flere undertoner i seg, og fargen endres derfor i ulike lys, i tillegg til å endres etter personen som bruker den.

­– Den får virkelig frem kontraster i ansiktet, slik at øyenfargen kommer tydelig frem, noe som passer veldig godt til julebordsesongen!

Eksklusive bestselgere i skin-serien

Selv om det går mest av skygger og leppestift, elsker folk også MACs Skin-produkter. Studio Fix ble i høst relansert med hele 64 fargetoner, noe som gjør den til markedets mest inkluderende fargeskala av foundationfarger. I tillegg ble det også lansert nye concealere og contouring-paletter som passer perfekt sammen med MACs skin-serie.

I tillegg til MAC finner du 11 butikker innen makeup og beauty på Oslo City!

Av Oslo City

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Mandag - fredag 10 - 22. Lørdag 10 - 20

Phone : +47 815 44 033
> Kontakt oss

Top