Beauty-tips for 2019 hos Lyko

Trend14/12/2018

Tørt og slitt vinterhår? Lyko gir deg sesongens heteste tips for hårtrendene som kommer i 2019. Her finner du alt du trenger innen hår, makeup og hudpleie.

– Nå er det messy bedhead-looken som gjelder. Myke krøller, litt dagen derpå-look. Avslappet stil, men som er godt planlagt. I tillegg vil beachy hair-trenden være dominerende våren og sommeren 2019.

Det skal ikke se ut som man har brukt mange timer bak speilet, selv om det kanskje er tilfellet. Skjønnhetsuniverset Lyko åpnet på Oslo City i november, og butikken bugner av produkter til profesjonell hårpleie, hudpleie og makeup i alle prisklasser.

– Vi har de riktige produktene for alle som kommer inn i butikken vår. Det er kundens behov som står i sentrum. Har vi ikke produktet i butikk, legger vi inn en ordre med en gang, og kunden får levert produktet hjem på døra rett fra hovedlageret.

Ta vare på håret i vinterkulda

Den norske vinteren tærer på håret. Den tørre og kalde lufta gjør håret tørt og uhåndterlig.

– Da er det viktig å balansere med proteinrike og fuktighetsgivende produkter. Håret blir påvirket av vinterluften akkurat som huden gjør. Tilfør fuktighet, og bruk gjerne kur minst én gang i uka, forteller jentene på Lyko.

Går man ute med store skjerf, jakker og ulltøy inntil håret, vil man ofte oppleve floker i nakken og statisk hår. Spraybalsamen fra Schwarzkopf er et av flere vidunderprodukter du får tak i hos Lyko Oslo City.

– Vi anbefaler alle å ha en spraybalsam eller fuktighetsspray lett tilgjengelig, og denne passer perfekt i vesken.

Hårspray fra Schwarzkopf hos Lyko

Schwarzkopf BC Hyaluronic Moisture Kick Spray Conditioner hos Lyko, kr. 199.

Prikken over i'en

Lyko er store på hår og gode hårprodukter. Til enhver tid er det en frisør i butikken som kan hjelpe til med både styling og finne de riktige produktene for akkurat deg og ditt hår.

I butikken tilbyr Lyko både klipp, striper og farging av håret, i tillegg til styling-sessions.

Styling session hos Lyko. Kvinne får stylet håret med krølltang og spray

– Vi tilbyr Speed Styling til bare 490 kroner. Da gjør vi deg helt klar, slik at du kan dra rett på fest med nyfikset hår og makeup!

Og har du lyst til å være litt extra i 2019, kan du teste en glansvask eller fargekur som holder i et par vask.

– Gå for en ny look på festen, eller bruk det som en test før helfarging av håret ditt. Pastellfarger, burgunder, gull og grønt, vi har de fleste farger du kan tenke deg. Det er veldig enkelt: Ta det på i dusjen, la det virke noen få minutter og skyll av!

For gutta er det også lov å ha farge eller glitter i skjegget. Det er ikke bare på julebordet eller nyttårsfesten det er lov med glitter og stas, la det følge oss inn i det nye året også!

Et utvalg bestselgere: Sebastian Penetraitt shampoo og conditioner fra kr. 219, Sebastian Hydre Deep-moisturizing Treatment kr. 299, Lyko Volumizing Argan Oil Spray kr. 130 og SugarBearHair Vitamins kr. 349.

Lykos bestselgere og hot-produkter for 2019

SugarBearHair Vitamins er Lykos bestselger nr. 1. Det er ikke så rart, ettersom de spiselige bjørnene gir deg alt du trenger av vitaminer til håret, lover tykkere hår og raskere vekst, i tillegg til at produktet både er vegetarisk og smaker godt.

Gavesettene har også vært svært populære nå rett før jul. Gaveeskene inneholder deilige produktkombinasjoner fra skjønnhetsuniverset.

– Ellers har vi Yankee Candles som gir en nydelig duft hjemme. Disse går det mye av, og vi har et stort utvalg av dufter i butikk.

Ansatte hos Lyko viser frem noen av sine bestselgende produkter

Yankee Candle Christmas Magic Large Jar kr. 349, Joico K-PAK Intense Hydrator kr. 385 og Joico K-PAK Shampoo kr. 259.

Eksklusiv hudpleie og makeup-produkter

Organiske og veganske produkter vil man se mye av i året som kommer, og for Lyko er det viktig å tilby det kundene er opptatt av.

– Vi har fått inn eksklusive hudpleieserier i butikk som Elixir, Babor, Ole Henriksen, Dermologica og nykommeren Foreo med herlige, dyprensende produkter.

– Når kundene kommer inn ønsker vi å tilby alt av produkter innen hår, hudpleie og makeup. Her får du alt på ett sted!

Og det er ikke bare produktene man får på ett sted. Lyko har til enhver tid både frisører, selgere og hudpleier i butikk på Oslo City. Ved avtaler vil det også være en makeup-artist på plass.

Hudpleier hos Lyko viser frem produkter fra Elixir

Hudpleier med produkter fra Elixir: Elixir Cosmeceuticals Elixir Pads kr. 890 og Elixir Cosmeceuticals Niactil 4 % 100 ml kr. 940.

I tillegg til Lyko finner du 11 andre butikker innen makeup og beauty på Oslo City!

Av Oslo City

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Mandag - fredag 10 - 22. Lørdag 10 - 20

Phone : +47 815 44 033
> Kontakt oss

Top